Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Tidlig exit for Räikkönen i Mexico

WRC 
06/03/10 

World Rally ChampionshipSS7 blev endestationen for 'Iceman'
Kimi Räikkönen havde en frustrerende førstedag i Mexico, der endte med et tidligt exit fra VM rallyet. Problemerne startede allerede på den første prøve.
 

Her ramte finnen en stor sten på SS1 og betød skader på styretøjet. "Styrearmen var blevet bøjet, men vi var i stand til at reparere den før starten af den næste prøve. På den følgende prøve måtte vi stoppe efter tre kilometer. Det tog os et stykke tid at finde ud af årsagen til problemet. Det var en forbindelse som var gået løs," forklarer Räikkönen.

Til trods for problemerne fik finnen pæn fart i sin C4'er. Men så gik det galt i slutningen af SS7. "Bilen skred af vejen da vi var på vej ind i et sving. Vi rullede rundt, men både jeg og Kaj har det fint," lyder meldingen. Citroen teamet har taget skylden for de tekniske problemer der sendte finnen ned i tabellen og da han forsøgte at presse lidt mere på SS7 gik det dog galt.

Räikkönen kan ikke stille op igen i morgen under 'Super Rallye' reglerne da bilen er skadet for meget. Så Räikkönen skal med det tidlige fly hjem til Finland.

Benji

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Mexico
  • 07/03/10 - Mexico - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: