Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrain - Mercedes GP optakt

Formel 1 
05/03/10 

Michael Schumacher gør comeback efter at være stoppet i 2006 - og tyskeren melder ud at han har masser af energi. Nico Rosberg er også kommet til og glæder sig til at være med i et topteam som skal kæmpe med om VM-titlen.
 

Michael Schumacher
"Endelig starter sæsonen! Jeg føler mig som et barn der ser frem til jul. Beslutningen om at gøre comeback føles som lang tid siden nu, og jeg kan næsten ikke vente til at sæsonen begynder i Bahrain. Det er sjovt at tænke på at jeg kommer til at deltage i Formel 1 igen, når jeg blot for et par måneder siden ville have afvist det kategorisk. Men sommetider ændrer tingene sig, og de rette omstændigheder opstår. Jeg føler mig friskere end jeg har været i mange år. Jeg er perfekt fysisk forberedt og vigtigst af alt, er jeg fuld af energi. Da jeg blev pensioneret fra sporten i 2006, var mine batterier simpelthen tomme. Nu er de helt genopladet og jeg er klar til udfordringen. Det er konkurrence på det højeste niveau som kun Formel 1 kan tilbyde som har været fristende for mig. Det er altid vanskeligt at forudsige form i pre-sæson tests, i år mere end nogensinde før, men den sidste test i Barcelona viste at vi bliver konkurrencedygtige. Vi ved at vi vil have flere nye dele til Bahrain som skulle bringe større præstation til bilen. Det er vigtigt at være blandt de førende fra starten af sæsonen og jeg er sikker på, at vi vil være med der."


Michael Schumacher gør comeback i Bahrain
(Foto: Mercedes GP)

Nico Rosberg
"Opstarten til en ny Formel 1 sæson er altid en spændende tid især når du har et nyt team at falde til i og en helt ny bil at vænne sig til. Det har været en rigtig behagelig proces at blive integreret i teamet. Alle har været meget imødekommende og jeg føler mig allerede virkelig hjemme her. Vores pre-sæson testprogram er gået ganske godt i februar. Vi havde nogle bekymringer hvor vi ikke var i stand at finde den rigtige retning til at få det maksimale potentiale ud fra raceren, men ved at arbejde hårdt var vi i stand til at finde vej og endte testen på toppen. Vi har også en god opgradering som kommer i Bahrain som bør udvikle bilen yderligere og så er jeg meget optimistisk om at vi vil gøre det godt. Bahrain er en bane som jeg virkelig nyder, så det skulle blive en god sæsonstart."


Nico Rosberg håber at Mercedes GP bliver endnu stærkere i Bahrain med nye opdateringer
(Foto: Mercedes GP)

Ross Brawn
"Alle hos Mercedes GP Petronas er stolte af at repræsentere den storslåede legende hos Mercedes-Benz, hvor vi starter sæsonen som det første Mercedes fabriksteam i over et halvt århundrede. Vel vidende at vi går ind i den nye sæson som regerende verdensmestre, har teamet tillid til og en voldsom stolthed over at forsvare vores position. Men dette er en ny sæson og med nye udfordringer. Vi havde et stærkt pre-sæson test program med MGP W01, men vi har ikke helt nået niveauet som vi ville have haft før Bahrain. Bilen er lovende og vi har en stærk udviklingsplan for sæsonen, men der er en masse hårdt arbejde forude for at sikre at vi er med i kampen om titlen. Jeg er meget tilfreds med hvordan vores nye kørere, Michael og Nico, er faldet til i teamet, og at de har dviklet et tæt samarbejde. De har virkelig skubbet på i udviklingen af bilen under tests og de vil presse hinanden til at opnå bedre resultater på banen. Denne sæson må være fantastisk for de mange fans med så mange dygtige kørere og hvad der sandsynligvis bliver en meget tæt kamp om titlen mellem de bedste hold, og det kan kun være godt for vores sport."

Norbert Haug
"Bahrain Grand Prix er det første løb i 2010 Formel 1-sæsonen og det markerer begyndelsen på en ny æra for Mercedes-Benz. 55 år efter det sidste løb for 'Sølvpilene' vil Mercedes GP Petronas fortsætte denne tradition. Som forberedelse til vores første sæson har vi har kørt over 6.300 kilometer på 15 testdage fra 1. til 28. februar. Det er mit indtryk at vores konkurrenceevne i de første par løb ikke er helt hvor vi ønsker at være, og jeg ser ikke vores team i rollen som favoritter. Når det så er sagt, er jeg fuldt ud overbevist om at hele teamet og vores kørere, Nico og Michael, er fuldt ud parat til at komme frem vil gøre alt for at opfylde vores mål som er at vinde løb og kæmpe om verdensmesterskaber."

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •