Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hamilton - Færre fejl i 2010

Formel 1 
06/03/10 

Kampen om VM bliver utrolig tæt i 2010, hvilket de fleste favoritter har peget på. Derfor er det nødvendigt at være med fra starten og ikke mindst minimere antallet af fejl. De kan i sidste ende koste vigtige point, så der skal kæmpes for hvert eneste point. Lewis Hamilton ved det - og har lært af sine fejltagelser.
 

Således har den tidlgiere verdensmester peget på at han selv skal gøre noget for at lave færre fejl i 2010 hvis han skal gøre sig forhåbninger om at tage en ny VM titel. Og specielt med tanke på et par af hans fejltagelser - hvor den største nok er den han begik i det kinesiske Grand Prix i 2007 - ved han at der skal luges ud i fejlene. "Efter at have lavet utrolig mange fejl i min karriere, bliver denne sæson forhåbetlig med færre," siger Lewis Hamilton.

Nu får han også mulighed for at måle sig med Formel 1-sportens største succeskører, Michael Schumacher. Og han glæder sig meget til at prøve kræfter med Schumacher - også selvom han har rundet 42 år. "I testen lå jeg et stykke tid bag ham på banen, og det var lidt mærkeligt at tænke: 'Det er Michael Schumacher der ligger foran mig! Han har vundet syv VM-titler og jeg har gjort det én gang, og det var bare så hårdt.' At gøre det syv gange er bemærkelsesværdigt," siger Hamilton.

Næste uge får Hamilton og co. mulighed for at vise sig frem i den første direkte duel.

Benji

Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  •      D4 Enterprise Solutions