Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ralf Schumacher fortsætter

DTM 
06/03/10 

DTMAlt tyder på at Ralf Schumacher fortsætter sin deltagelse i DTM sammen med Mercedes. Det vil i givet fald blive hans tredje sæson i den tyske serie.
 

Indtil videre har den yngre Schumacher stadig til gode at vise at han kan være med på højt niveau. I 2008 kørte han godt nok en ældre Mercedes-racer, men imponerede ikke. Siden blev han opgraderet til fabriksteamet men også i 2009 blev det til pauvre resultater. Men derfor har Mercedes ikke i sinde at droppe den anden Schumacher - så de både har en i Formel 1 og en i DTM.

"Ralf vil gerne fortsætte i DTM og vi tror også der er en chance for at fortsætte samarbejdet. Jeg tror vi er kommet tættere på en beslutning. Det bliver annonceret så snart den er indgået, men indtil videre er kontakten ikke underskrevet," siger Norbert Haug.

Under alle omstændigheder bliver Ralf Schumacher ikke arbejdsløs - han har et par opgaver som kommentator for tysk TV, ligesom han også står i spidsen for Mücke Motorsports GP3 teams der turnerer rundt sammen med det store Formel 1-cirkus.

Derudover er der stadig vedvarende rygter om at David Coulthard måske er på vej ind - men han kommer i givet fald til at starte DTM-karrieren i en ældre Mercedes-racer.

Benji

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  • Er det helt slut for Ralf Schumacher?
  •