Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12 timer - tidsplan

ALMS 
17/03/10 

American Le Mans SeriesDer har både mandag og tirsdag været afholdt uofficielle testsessions på Sebring International Raceway i Florida, som forberedelse til åbningsløbet i American Le Mans Series mesterskabet - 58th Annual Mobil 1 Twelve Hours of Sebring - der køres den 20. marts.
Men allerede i dag starter den officielle del af arrangementet med de første fri træninger for Jan Magnussen og de øvrige deltagere i løbet.
 

Udover hovedattraktionen American Le Mans Series, bliver der også kørt løb i følgende ALMS supportklasser. Disse supportklasser afvikler deres løb i dagene op til selve 12-timers løbet:
• Star Mazda Championship
• Indy Lites Championship
• Skip Barber National
• Porsche GT3 Challenge
• Prototype Lites Championship
• SVRA (historisk motorsport)

Onsdag den 17. marts:

Fra Til Klasse Kørsel
08:00 08:30 Skip Barber National 1. fri træning
08:45 09:25 Star Mazda Championship 1. fri træning
09:40 10:15 Prototype Lites Championship 1. fri træning
10:30 11:10 Porsche GT3 Challenge 1. fri træning
11:25 12:05 Star Mazda Championship 1. fri træning
13:30 14:05 Prototype Lites Championship 2. fri træning
14:20 14:50 ALMS (LMP1 + LMP2 + LMPC) Test session
14:50 15:50 ALMS (alle klasser) Test session
15:50 16:20 ALMS (GT2 + GTC) Test Session
16:35 17:15 Porsche GT3 Challenge 2. fri træning
17:30 18:30 SVRA 1. fri træning

Torsdag den 18. marts:

Fra Til Klasse Kørsel
08:00 08:30 Skip Barber National Kvalifikation
08:45 09:30 Star Mazda Championship Kvalifikation
09:45 10:15 Prototype Lites Championship Kvalifikation
10:30 11:30 ALMS (alle klasser) 1. fri træning
11:45 12:15 Porsche GT3 Challenge Kvalifikation
12:20 13:00 ALMS Præsentationskørsel
13:15 13:45 Prototype Lites Championship Race 1 = 30 min.
14:05 15:05 ALMS (alle klasser) 2. fri træning
15:25 16:10 Porsche GT3 Challenge Race 1 = 45 min.
16:30 17:00 Skip Barber National Race 1 = 30 min.
17:15 18:15 SVRA Træning og kvalifikation
18:20 18:45 Corvette opvisning Max 100 biler
18:50 19:10 ALMS Præsentationskørsel
19:15 21:00 ALMS (alle klasser) Nattræning

Fredag den 19. marts:

Fra Til Klasse Kørsel
08:00 08:30 Skip Barber National Kvalifikation 2
08:50 09:20 Prototype Lites Championship Race 2 = 30 min.
09:40 10:40 ALMS (alle klasser) fri træning
11:00 11:45 Porsche GT3 Challenge Race 2 = 45 min.
11:50 12:15 Porsche paradekørsel Max 100 biler
12:20 12:40 ALMS Præsentationskørsel
12:45 13:30 Star Mazda Championship Race = 45 min.
13:50 14:15 ALMS (GT2 + GTC) Kvalifikation
14:25 14:50 ALMS (LMP1 + LMP2 + LMPC) Kvalifikation
15:00 15:10 Hall of fame 'Hot laps'
15:30 16:00 Skip Barber National Race 2 = 30 min.
16:20 17:20 SVRA Race = 60 minutter
17:30 18:15 BMW og Audi paradekørsel Max 100 biler

Lørdag den 20. marts:

Fra Til Klasse Kørsel
08:00 08:25 ALMS (alle klasser) Warm up
08:35 08:50 SVRA Paradekørsel
09:05 ALMS Præsentationskørsel
Hall of fame 'Hot laps'
10:30 ALMS (alle klasser) Line up
10:35 22:35 ALMS (alle klasser) 12-timers løb

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Sebring
  • 10/03/20 - Sebring - ALMS
  •