Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nyt navn - Hispania Racing

Formel 1 
03/03/10 

Campos Meta skifter navn - og er klar til Formel 1 i 2010
Efter mange måneders usikkerhed er det mere eller mindre sikkert at et af de nye teams bliver klar til Bahrain. Det bliver ikke under navnet Campos Meta, men nu i stedet som Hispania Racing eller forkortet HRT F1. Det bekræfter den nye teamchef Dr. Colin Kolles.
 

Der har været mange problemer for teamet - især økonomiske problemer. Oprindelig så det eller ud til at være et af de teams der havde den bedste organisation i ryggen, men teamet har indtil videre ikke kørt en eneste testomgang. På torsdag bliver teamet officielt præsenteret i Murcia. Teamet forventes at komme til at bestå af Bruno Senna, der for adskillige måneder siden skrev kontrakte med teamet, og inderen Karun Chandhok. "Selvom vi er et nyt team i pitten, så er vi stolte over at være ved siden af legendariske navne som Ferrari, McLaren, Williams og Lotus, så vi håber at vi kan opbygge vores eget renomme de kommende år," siger Colin Kolles der har noget af en opgave med overhovedet at få racerne til at rulle.

Og så er det spørgsmålet hvor længe teamet holder til de mange ydmygelser der må forventes at blive tildelt det lille team.

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Karun Chandhok
  • Hispania Racing
  •