Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW EU

15 kørere klar til 2010

Formel BMW
Euro 

04/03/10 

Det bliver den tredje sæson for den europæiske Formel BMW klasse der deltager i flere af Formel 1-weekenderne. Sidste sæson var det med danske kørere, men indtil videre bliver det uden dansk deltagelse. En række kørere er gengangere fra sidste år. Favorit til tilen bliver efter alt at dømme en hollandsk kører.
 

Vinderen af rookie mesterskabet, hollænderen Robin Frijns fortsætter endnu et år og med erfaringen i bagagen går han ind til mesterskabet med favoritrollen. Kørerne samles i næste uge til test på Monza og der vil være yderligere tests henover foråret inden det første løb bliver kørt i Barcelona til maj.


Robin Frijns er favorit til det europæiske Formel BMW mesterskab
(Foto: BMW Motorsport)

At der også er 15 kørere til start er lidt et udtryk for at det er blevet sværere rent økonomisk. Klassen havde langt flere deltagere i 2009, men derudover er der også kommet flere formel klasser som forsøger at være rugeklasser til at komme videre. I 2010 skal Formel BMW således kæmpe mod blandt andet Formel 2 og Grand Prix 3 om at være de unge køreres trædesten mod Grand Prix 2 og siden Formel 1.

Benji

Læs mere om:
  • Robin Frijns
  •