Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC afdeling i Mexico aflyst

WTCC 
03/03/10 

Årets anden afdeling som var planlagt til at skulle køres i Puebla i Mexico, er aflyst. Det er det mexicanske motorsportsforbund som netop har udgivet denne meddelelse. Som årsag til aflysningen er det meddelt at man ikke kan garantere for sikkerheden. Det er især på to områder at man kan garantere for sikkerheden.
 

Det mexicanske motorsportsforbund har netop meddelt at man har aflyst årets anden afdeling i WTCC serien. Den skulle have været kørt i Puebla, men arrangørerne har valgt at aflyse da man ikke kan garantere for sikkerheden for WTCC feltet af to årsager.

Det er først fremmest naturen der spiller ind. Der har været utrolig meget regn i området i den seneste tid, og med risiko for yderligere kraftig regn i området, er der en øget risiko for jordskred mm. Desuden er området berygtet for en stadig stigende narkotikahandel, og hvor kriminaliteten er stigende i en næsten lodret kurve.

Der er i skrivende stund endnu ikke kommet en officiel bekræftelse eller kommentar fra FIA vedrørende aflysningen.

Dons

Læs mere om:
  • Puebla
  •