Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Racing Engineering har kørerne på plads

Grand Prix 2 
04/03/10 

Det spanske Racing Engineering team i GP2 klassen har nu fået lavet kontrakt med de to kørere der skal køre i GP2 klassen i år for teamet. Der blev genvalg til den spanske kører, Dani Clos, mens Christian Vietoris er ny både i teamet og i klassen. Begge kørere venter spændt på den første test som skal køres inden længe på Paul Ricard banen i Frankrig.
 

Racing Engineering teamet meddeler at man nu har lavet kontrakt med de to kørere der skal køre for teamte i 2010. Der blev genvalg til Dani Clos der sluttede sæsonen 2009 rigtig godt af med både startplads i forreste række, samt en plads på podiet ved sidste sæsons afsluttende løb i Portugal.

Christian Vietoris kørte i sidste sæson i Formel 3 Euro serien og var med i toppen i slutkampen om mesterskabet. Han har her i vinterpausen i Europa kørt for Dams teamet i GP2 Asia serien. Her er det indtil nu blevet til en sejr i et af løbene i Abu Dhabi. Begge kørere er nu klar til årets første test inden det for alvor går løs.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Vietoris
  • Daniel Clos
  • Racing Engineering
  •