Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Ken Block vinder med Monster World Rally Team

Rally 
04/03/10 

For 5. gang vinder Ken Block '100 Acre Wood Rally' i den Nord Amerikanske Rally serie, dette var også den første sejr i en Ford Fiesta S2000 i denne serie.
Den Ford Fiesta S2000 som Ken Block kører er dog ikke fra M-Sport, men fra svenske Olsbergs Motorsports Evolution som normalt bygger biler til Rallycross, og blandt andet også det monster af en Fiesta med 800 HK som Marcus Grønholm kørte med på Pikes Peek sidste år.
 


(Foto: Ford Media)

Denne Fiesta som Ken Block deltager med har monteret en turbo restrictor for at kunne deltage i den Nord Amerikanske rally serie, så den 'kun' har 326 HK.
Ken Block udtalte at det har været svært at vænne sig til hans nye Fiesta, det har været en udfordring at få den til at køre stærk, men det har nu vendt sig til at være en sjov og dejlig oplevelse at køre i hans nye racer.


(Foto: Ford Media)

Ken startede 2. dagen i rallyet nede på 3. pladsen, med over 1 minut til den førende kører, men dette blev med 3 specialprøve sejre ændret til en 1. plads samt en generel sejr i løbet.


(Foto: Ford Media)

Ken Block har dog haft travlt da hans første WRC er lige for døren denne weekend, og han har kun testet i en WRC Ford Focus en enkelt gang, inden Rally Mexico starter på fredag.

Rasmotorsport
Per Rasmussen


Læs mere om:
  • Ken Block
  • Monster World Rally Team
  • Mexico
  • 07/03/10 - Mexico - WRC
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: