Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Spyker med på Le Mans og i LMS

Le Mans 
03/03/10 

Le MansSpyker Squadron har offentliggjort deres planer for 2010, og de vil stille op med en bil på Le Mans og en bil i Le Mans Series. Bilen skal køres af Peter Dumbreck, Jeroen Bleekemolen og Tom Coronel.
 

Spyker Squadron teamet endte på 5. Pladsen i GT2 klassen, sidste år under 24 timers løbet på Le Mans og på den baggrund har Automobile Club de l'Ouest udvalgt det hollandske team til at få lov til at stille op på Le Mans i 2010.

Peter Dumbreck skal køre den charmerende Spyker C8 Laviolette GT2R i Le Mans Series. På Spa, Hungaroring og Silverstone skal han dele bilen med Tom Coronel, men under åbningsløbet på Paul Ricard og ved løbet i Portugal er Jeroen Bleekemolen også med på holdet. Selvfølgeligt er hele trio’en også samlet ved 24 timers løbet på Le Mans.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jeroen Bleekemolen
  • Peter Dumbreck
  • Tom Coronel
  • Spyker Squadron
  •