Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Tre hurtige spørgsmål til Raikkonen

WRC 
03/03/10 

World Rally ChampionshipKimi Raikkonen fik noget af en debut i WRC i det svenske rally. Nu står den tidligere Formel 1-verdensmester over for nye udfordringer i Rally Mexico.
 

Hvilken konklusion kan du drage fra det første løb i WRC med Citroen Junior-teamet?

"Den virkelig positive ting er at vi var i stand til at komme gennem alle prøverne i det svenske rally og vi lærte meget. Vi kunne have gjort det bedre samlet, hvis ikke det havde været for nogle små fejl, men vi var i stand til at forbedre vores tider på prøverne i takt med at rallyet skred frem. Det var vores oprindelige mål. Den anden kørsel gennem prøven var bedre for os. Jeg følte også en stor forskel da jeg blev mere sikker med noterne. Med mere erfaring skulle tingene blive fortsat lettere."


Raikkonen i den svenske sne
(Foto: Citroen Press)

I Mexico bliver det første gang at du skal køre Citroen C4 på grus. Hvordan tror du at du finder det lettere end at køre på sne?

"Jeg ser virkelig frem til at starte det mexicanske rally. Mit indtryk af at køre på grus er at det vil være lidt lettere for os. Eller i det mindste er det det som Marcus Grönholm har fortalt mig! Jeg forventer at vi har et mere permanent vejgreb på grus. Men i øjeblikket mangler jeg stadig erfaring. Jeg skal have flere kilometer i bilen for at vænne mig til Citroen C4 WRC og til at køre rally."

Hvordan vil du angive det mexicanske rally?

"Min oprindelige plan var at være med i testen på grus for at komme til at lære C4'eren bedre at kende på et nyt underlag. Men desværre fik jeg nogle rygproblemer som hindrede mig i at køre. Jeg har fået noget behandling men jeg foretrak at tage den med ro inden jeg tog til Mexico. Selvfølgelig ville jeg gerne have testet bilen inden, men det var vigtigt at komme mig inden jeg starter årets andet rally i den bedst mulige fysiske form."

Benji

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • 07/03/10 - Mexico - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: