Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Motorcykelrace i Mindeparken

Classic Race
Aarhus 

01/03/10 

Classic Race Aarhus, der køres den 26. og 27. juni 2010 rundt om Mindeparken, bliver nu beriget med racermotorcykler af fineste karat.
Det er lykkedes at få samlet et felt af classic motorkørere med deres fine ældre motorcykler. Cyklerne rangerer i alder fra 1931 op til 1973 og i forskellige kubikklasser. Flere af de deltagende motorcykler er ”rene”racermaskiner og har ikke været i serieproduktion.
 

Det bliver noget af et brag der skydes i gang når der virkelig lukkes op for gashåndtaget og hestekræfterne slippes løs.
Tilskuere i den øvre del af alderen kan nikke genkendende til mange af de mærker som er repræsenteret i feltet. Der er Thriumph, BSA, Norton, Matchless, AJS, Rugde Ulster, Scott Super Sport TT, Ducati, Honda, Bultaco, Puch med flere.

Der er flere kendte kørere i feltet, blandt andet kan nævnes den nordiske mester Jens Kroon samt den lokale Thriumph forhandler i Lystrup Vagn Jensen, som i 2009 var i top 5 i det engelske mesterskab.

Jo der bliver meget at se og opleve når portene den 26. juni slås op til et langt skridt tilbage i tiden både med hensyn til datidens påklædning og med hensyn til de mange prægtige biler og motorcykler. Det er første gang et så stort motorshow ser dagens lys i Aarhus.

Alt arbejde der udføres i forbindelse med dette arrangement er på frivillig basis. Vi mangler stadig frivillige, der vil tage en tørn i den gode sags tjeneste. Et evt. overskud fra arrangementet vil gå til børns trafiksikkerhed.
Du kan opleve en kørsel rundt på banen på CRAA.dk og tilmelde dig som frivillig samme sted.

Vi ses ved startsnoren den 26. juni.

Classic Race Aarhus
Kaj Nielsen


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/06/10 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •