Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom Kreistensen - ”Det går fremad”

Le Mans 
26/02/10 

Le MansArbejdet med genoptræne den skadede akillessene går stødt fremad for Tom Kristensen, der fortsat kæmper for at være med, når den nye sæson begynder den 11. april med det nye 8-timers løb på Paul Ricard-banen i Frankrig.
 

I forrige uge var danskeren således taget til varmere himmelstrøg, nærmere bestemt Dubai, for at fortsætte genoptræningen i svømmebassinet.

- Jeg er positiv omkring situationen. Det går fremad for hver dag, og jeg følger nøje det program som min personlige træner Kenneth Collins har lagt. Hernede har jeg primært koncentreret mig om at svømme, og det er god træning, da det ikke overbelaster akillessenen. Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg nok skal blive klar til Le Mans, siger Kristensen.

Udover pligterne i træningscentret og i bassinet, fik Tom desuden lejlighed til at aflægge Audi Middle East et besøg. Samtidig var danskeren inviteret af Rolex til Barclays Dubais Tennis Championships for at overvære tennis-esset Caroline Wozniacki i aktion mod israeleren Shahar Peer.

Genoptræningen og de lindrende øvelser fortsætter for Tom Kristensen i denne uge, hvor Audi holder Fitness Week i Allgäu i Tyskland.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •