Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

150 millioner til Schumacher

Formel 1 
26/02/10 

Der gættes lystigt i hvad Michael Schumacher får i løn for at vende tilbage til Formel 1. Oprindelig lød lønseddlen i omegnen af 50 millioner kroner for 2010 - en ret lav løn set i forhold til hans tidligere indtjening. Men nu mener andre aviser i Tyskland at lønnen nok snarere er tre gange så stor.
 

Det er de almindelige tyske sladderblade der har fået "nys" om Schumachers hyre - og den skulle være på massive 21 millioner euro, eller godt 150 millioner kroner for en sæson i motorsportens topklasse. Og det er jo en ganske fin hyre i en tid med finanskriser og besparelser!

Omvendt skal det nok give en del ballade i Tyskland hvor der har været massefyringer hos de tyske bilgiganter efter dårlige salgstal og store underskud.


Der er grund til at smile - 150 millioner kroner for et comeback
(Foto: Mercedes GP)

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  •