Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Mansells shake down tester den ny Ginetta

Le Mans 
25/02/10 

Le MansNigel Mansell og hans sønner Leo og Greg kørte i sidste uge en shakedown test med den helt nye Ginetta Zytek GZ09S LMP1 som de skal køre på Le Mans og i Le Mans Series, i 2010.
 

Mansell drengene brugte den første test dag til at funktionsteste bilen og samtidig på at finde et set-up de alle tre kunne køre med. Det var Nigel der sad i bilen det meste af dagen både under funktions testen, men også da basis set-up’et skulle laves, Det var først aller sidst på dagen hvor Leo og Greg kom i bilen. Desværre regnede det kraftigt på det tidspunkt, så set-up arbejdet blev ikke gjort færdig.

Leo og Greg delte bilen det meste af dag to, hvor både set-up blev gjort færdig og der blev kørt reel racing linier og de to følte sig godt tilpas i bilen. Til slut på dagen kom Nigel tilabge i bilen, og hav han fik en håndfuld omgange på tør asfalt og var tilfreds med bilen. Kort efter Nigel havde sat bilen i garagen for denne test dag begyndte de i øvrigt og regne igen.

Nigel Mansell kan slet ikke lade være med at smile bredt efter denne testdag. Denne her Ginetta Zytek GZ09S virker bare så godt sagde han efter testen, og jeg er stolt af mine sønner, som meget hurtigt har vænnet sig til denne racerbil.

Det bliver spændende og se hvad teamet kan drive det til, når det bliver alvor om kort tid.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Greg Mansell
  • Leo Mansell
  • Nigel Mansell
  •