Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Gabriele Tarquini vil forsvare sit mesterskab

WTCC 
26/02/10 

På trods af at SEAT har trukket sig fra WTTC serien som fabriksteam, så tror verdensmesteren, Gabriele Tarquini, at det godt kan lade sig gøre at forsvare og genvinde mesterskabet. Gabriele Tarquini skal i denne sæson køre for SUNRED Engineering teamet, som har tætte relationer til netop SEAT, og hvor man har indgået aftale om fabriksstøtte. SUNRED Engineering har altid hørt til i toppen, og vil sandsynligvis blive ved med at være der.
 

Gabriele Tarquini har til trods for en pæn høj alder, store ambitioner om at genvinde sit mesterskab fra 2009. Det burde kunne lade sig gøre, mener han, efter at han har tegnet kontrakt med SUNRED Engineering, som har aftale med SEAT om fabriksstøtte.


Gabriele Tarquini da han vandt mesterskabet i Macau
(Foto: Seat Sport Media )

SUNRED Engineering er så absolut et kompetent team, der i mange år har hørt til i toppen af WTCC feltet. Som medkørere i teamet, får Gabriele Tarquini blandt andet Tiago Monteiro, Jordi Gene, og mesteren i privatkørernes mesterskab Tom Coronel.

Gabriele Tarquini mener at trods reducerede midler, så er SEAT Leon TDI bilerne stadig så stærke, og SUNRED Engineering så godt et team, at det sagtens kan lade sig gøre at vinde nogle løb, og med lidt held mesterskabet også.

Dons

Læs mere om:
  • Gabriele Tarquini
  • Jordi Gené
  • Tiago Monteiro
  • Tom Coronel
  • SUNRED Engineering
  •