Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Danmarksmesteren hædret

Danish
Touringcar
Challenge 

24/02/10 

Det var en meget overrasket Michel Nykjær der tirsdag blev hædret som "Årets sportsperson 2009", af Næstveds borgmester Henning Jensen.
Prisen får Michel for sit Danmarksmesterskab 2009, og for at have fremstået som sportsrepræsentant for kommunen og byen. Hvert år bliver alle sportsmestre i kommunen hædret til en reception på Rådhuset, som efterfølgende fortsætter med prisoverrækkelser på Ridehuset i Grønnegade, hvor titlen "Årets Sportsperson" udnævnes.
 

Titlen er meget præstigefyldt i kommunen, af tidligere vindere kan nævnes sidste års vinder Morten Jørgensen fra OL Guldfiren.


(Foto: Stine Østergaard)
"Jeg er virkelig overrasket, jeg havde slet ikke regnet med dette. Der blev læst lidt op omkring vinderen, og pludselig synes jeg at alle ordene passede på mig, og da de så begyndte at nævne en fremtid i Brasilien og Macau, vidste jeg at det nok var mig der blev talt om.
Pludselig stod hele salen op og klappede, og der gik det op for mig.
Mange af mine venner og familie var mødt op, så det var en lige så stor overraskelse at se dem der. Sikke en kæmpe opbakning, det er virkelig fantastisk med så stor støtte. Det betyder meget at blive anerkendt for sin sportsgren, og specielt nu når jeg skal til at leve af at køre race betyder det meget for mig at folk og min hjemby følger mig, og bakker op om det jeg laver," udtaler Nykjær.

"Årets sportsperson vandt sit mesterskab i den mest dramatiske finaleafslutning nogensinde. Snusfornuft, erfaring og et skarpt talent gav dog i sidste ende gevinst", udtalte Henning Jensen om Michel Nykjær.

Aftenen bød også på mere hæder til motorsporten, da Arne Lodal blev kåret til "årets leder" for sit engagement i Næstved Motorklub. I alt blev 132 idrætstalenter udnævnt på aftenen.


(Foto: Stine Østergaard)

Michel drager om en uge ud på sit første WTCC-eventyr som fuldtids professionel racerkører. Her skal han til Brasilien, nærmere betegnet byen Curitiba hvor Michel stiller op for sit nye team SunRed, i en Seat Leon TDI.

Michel Nykjærs Fanklub


Læs mere om:
 • Michel Nykjær
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • SUNRED Engineering
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her