Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Nicolaj Møller Madsen scorer 6. podie i træk

KF2 
24/02/10 

Den danske gokartstjerne stiftede i weekenden bekendtskab med sin sjette podieplads i træk internationalt. Det drejede sig denne gang om den tradiotionsrige hårde Winter Cup i South Garda, Italien, med næsten 109 deltagere i KF2-klassen.
 

Nicolaj Møller Madsen havde rigtig god fart i ugens test op til løbet. Og om der var regn og vådt, eller tørt og koldt - så havde danskeren topspeed til at holde sig konstant i top 3. Det blev også til et par suveræne sejre i kvalifikations heatene, og dermed gik danskeren direkte videre til finalerne som fjerde mand.

Danskeren startede prefinalen fra fjerde position, og sluttede suverænt af på en trejdeplads. Det gav en startposition som treer i finalen og det var et perfekt udgangspunkt for danskeren.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Presse)

Nicolaj fik en suveræn start i finalen, og lagde sig straks i front! De første fem omgange var med dansk førring, men desværre måtte Nicolaj se sig slået af Michael Heche i Intrepid, og Gerard Barrabeig i Birel-kart. Den danske Energy-kører sluttede den hårde Winter Cup af på podiet på en tredjeplads. Det er et væsentligt avancement fra sidste år, hvor danskeren sluttede af på en 20.plads.

- Jeg er faktisk rigtig glad for min tredjeplads. Winter cup er et uforudsigeligt løb, hvor alt kan ske. Jeg scorer min sjette podieplads i træk, og det er super fedt at jeg kan vise at jeg ligger konstant og stabilt i toppen i alle serier, både i USA og Europa fortæller en tilfreds Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Presse)

Næsten løb for den travle racerkører er allerede om to uger, denne gang gælder det første afdeling af WSK-serien på La Conga i Italien.

Nicolaj Møller Madsen Presse
Jannie Storm


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • South Garda
  •