Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Robert Huff satser på at blive mester i år

WTCC 
25/02/10 

Robert Huff har et fortrindeligt samarbejde med Chevrolet i WTCC. Det håber han på at han i år kan omsætte til blive den nye verdensmester i klassen. Teamet har i løbet af vinteren haft et omfattende udviklingsarbejde på bilerne og de foreløbige tests har været lovende. Både Chevrolet og Robert Huff håber at det store arbejde der er lagt i bilerne kan omsættes til en verdensmesterskabstitel. I næste weekend går det løs i årets første 2 afdelinger i Brasilien.
 

Robert Huff kørte sig til sejr 3 gange i 2009 sæsonen, og har nu i alt syv sejre i WTCC regi. Det håber han på kan blive forbedret i denne sæson. Og så meget at han kan blive den nye verdensmester i serien.


Robert Huff på Portimao banen under test
(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

Chevrolet teamet har haft et omfattende udviklingsarbejde hen over vinteren for at gøre Cruze modellen endnu mere konkurrencedygtig. De seneste tests har vist at man så absolut er på vej i den rigtige retning. Det håber Robert Huff på kan udmønte sig i et verdensmesterskab. Første runde køres i Brasilien på Curitiba banen den 7. marts.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Huff
  • RML
  •