Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Ungt spansk talent til MW Arden

Grand Prix 3 
25/02/10 

- og bliver teamkammerat med dansk kører
Et nyt spansk talent, Miki Monras, har netop underskrevet kontrakt med MW Arden teamet for deltagelse i den nye GP3 serie. Den unge spanier kørte i sidste sæson i Formel Renault i 2 serier, WEC og Eurocuppen, hvor han sammenlagt blev placeret som henholdsvis nr. 4 og nr. 5. Miki Monras får dog stærk konkurrence i teamet, for hans medkører er danske Michael K. Christensen der i starten af januar skrev kontrakt med teamet.
 

Miki Monras er et ungt spansk talent på vej frem. Han deltog i sidste sæson i 2 Formel Renault serier, WEC og Eurocuppen med sammenlagte placeringer lige udenfor top 3. Nu tager han næste skridt idet han er blevet enige med MW Arden teamet om en kontrakt. Han skal køre i den nye GP3 serie og får danske Michael K. Christensen som medkører i teamet.

MW Arden teamet er det gamle Arden team, drevet af Christian Horner, teamchef hos Red Bull Racing i Formel 1, og nu med Mark Webber som medejer af teamet. Teamet har vundet alt i de klasser som teamet har deltaget i gennem tiden, og er derfor et erfarent team at komme til.

Allerede i næste uge går det løs for de to kørere i MW Arden teamet. Her køres den første officielle test i GP3 klassen. Det sker i dagene 3 - 4 marts på Paul Ricard banen i Frankrig.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Miki Monras
  • MW Arden
  • Paul Ricard
  • Michael K. Christensen i GP3 i 2010
  •