Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Sergio Hernández også med i WTCC i år

WTCC 
23/02/10 

Sergio Hernández har fået bekræftet at han også i år skal køre i WTCC. Spanieren har været med i flere sæsoner nu, og forsætter altså i serien. I 2010 gør han comback hos et team han har kørt for tidligere nemlig Proteam Motorsport. Et team som han tidligere har kørt for i to sæsoner, og for hvem han har vundet flere trofæer.
 

Sergio Hernández har skrevet kontrakt med sit gamle teamt, Proteam Motorsport, for hvem han kørte i 2007 og 2008 sæsonerne. I sidste sæson kørte han for det italiensk/spanske BMW team og for hvem han vandt et løb på Brno banen.


Sergio Hernandez - her i BMW'en fra sidste sæson
(Foto: BMW Motorsport)

Da han tidligere kørte for Proteam Motorsport, vandt han i 2008 blandt teammesterskaber Teams Trophy. Det skete sammen med Stefano D'Aste som igen bliver hans teamkammerat.

Dons

Læs mere om:
  • Sergio Hernandez
  • Stefano d'Aste
  • Proteam Motorsport
  •