Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

RSR Jaguar skriver kontrakt med Ryan Dalziel

ALMS
GT Class 

21/02/10 

American Le Mans SeriesDet lader til at RSR Jaguar teamet i American Le Mans Series har lavet et mindre scoop. De har netop offentliggjort at de har skrevet kontrakt med en af de vindende kørere af Daytona 24 timers løbet. Ryan Dalziel er udset til sammen med teamchef Paul Gentilozzi og Marc Goossens at køre teamets nye Jaguar RSR. Kontrakten gælder for hele American Le Mans Series sæsonen. Teamet stiller op i GT klassen og bliver dermed konkurrent til Jan Magnussen mm.
 

Ryan Dalziel har tidligere i sin karriere kørt i den daværende Champ Car serie og i siden i den amerikanske Grand Am serie. Og seneste flotte resultat var sejren i det berømte Daytona 24 timers løb for få uger siden.

Det er selvfølgelig ikke gået ubemærket hen hos især Paul Gentilozzi som nu har hyret Ryan Dalziel til at være medkører i den nye Jaguar RSR som teamet indsætter i GT klassen i ALMS. Ryan Dalziel er hyret til at køre hele serien for teamet.

Første opgave for Ryan Dalziel er den efterhånden meget omtalte vintertest på Sebring banen i Florida som starter i morgen mandag. Derefter følger det berømte 12 timers løb samme sted, hvor der efter sigende vil være et rekordstort antal deltagere i år.

Dons

Læs mere om:
  • Marc Goossens
  • Paul Gentilozzi
  • Ryan Dalziel
  • Jaguar RSR
  • Sebring
  •      ASETEK SIMSPORTS