Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Zanardi takker af

WTCC 
21/02/10 

Alex Zanardi stiller ikke op i 2010 i WTCC. Han har i flere sæsoner været BMW-kører, men da WTCC i 2010 bliver med mindre indsats fra flere mærker, er der ikke blevet plads til videre deltagelse for Zanardi.
 

Den italienske kører har beklaget at der ikke længere er plads til ham i feltet. Han havde håbet at der ellers var muligheder for at deltage i andre klasser hvor BMW deltager, men det er ikke lykkedes. Den økonomiske krise, der især har ramt bilgiganterne, har fået skylden for den manglende mulighed.

Han regner ikke med at kunne finde en ny arbejdsgiver lige med det første. "Jeg tror det er meget sent at finde andre muligheder, men jeg har ingen intention om at lægge hjelmen på hylden og jeg håber på at nogle meget fine racere vil være mulige, enten indenfor kortere eller længere tid," siger Zanardi.

Zanardi hentede 4 sejre i WTCC tiden og bedste placering i mesterskabet blev en 10. plads i 2005.

Benji

Læs mere om:
  • Alessandro Zanardi
  •