Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Er David Coulthard tættere på DTM?

DTM 
19/02/10 

DTMRygterne har i lang tid svirret omkring David Coulthard. Han er af flere medier sat i forbindelse med Mercedes og en mulig plads i DTM feltet i 2010 sæsonen. Det er dog ikke kommet noget konkret ud af de mange rygter endnu. Dog er det sikkert at David Coulthard var til stede ved DTM finalen i sidste sæson på Hockenheim banen, og at han i sidste uge var indbudt til test hos Mercedes på Monteblanco banen i Spanien.
 

En test for Mercedes i sidste uge i Spanien, bragte David Coulthard tættere på et sæde hos Mercedes i DTM serien. Eller gjorde den? Ingen af parterne har for så vidt afkræftet at David Coulthard skulle DTM i 2010, men heller ikke bekræftet noget.

Dog kan man godt forestille sig at når man inviterer en kører til test, så har det et formål. David Coulthard har efter at han stoppede sin Formel 1 karriere i 2008, hele tiden udtrykt interesse for at køre i en anden serie. DTM er for så vidt oplagt da han har tætte relationer til Mercedes efter en lang karriere hos McLaren teamet i Formel 1. Teamet har i mange år kun anvendt netop Mercedes motorer.

Selv siger David Coulthard at den føromtalte test, mest var for sjov, men at testen også vakte hans interesse. Hvem ved?

Dons

Læs mere om:
  • David Coulthard
  •      ASETEK SIMSPORTS