Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

JR Hildebrand til Dale Coyne Racing?

IndyCar
Series  

20/02/10 

Indy Light mesteren fra 2009, John R. Hildebrand, er måske på vej til Daly Coyne Racing. I hvert fald forhandler de to parter intenst i disse dage. Men Dale Coyne Racing har problemer. De ved endnu ikke om de kan stille med 2 biler i 2010 sæsonen. Derfor er det lidt et kapløb med tid og sponsorer der kan afgøre udfaldet. John R. Hildebrand har dog testet for teamet i den forgangne uge på Sebring banen i Florida og med et godt resultat.
 

John R. Hildebrand håber at han kan forsætte sin opadgående karriere i Indy Car Series. Efter at have vundet Indy Light mesterskabet i 2009, vil han gerne videre. En mulighed er opstået hos Dale Coyne Racing, der har måttet sige farvel til Justin Wilson der forlader teamet til fordel for Dreyer & Reinbold Racing. Justin Wilson kørte sig til en enkelt sejr for Dale Coyne Racing i 2009, den første sejr til teamet i 25 år.

John R. Hildebrand håber at testen som han kørte med bravour og som også teamet var begejstret for, kan give ham en kontrakt. Men med i kapløbet er også Graham Rahal, der ikke længere har kontrakt med Newman/Haas/Lanigan teamet. John R. Hildebrand er dog lidt interessant da han også har været en tur i Europa for at teste for Force India teamet i Formel 1, men her valgte teamet at udpege Paul di Resta som teamets test- og reservekører.

Dons

Læs mere om:
  • John R. Hildebrand
  • Dale Coyne Racing
  • Sebring
  •