Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT1

Salo og Gavin i Corvette

FIA GT1 
19/02/10 

- hos Mad Croc
Et af de nye team i FIA GT1 verdensmesterskabet, Mad Croc der stiller til start med en Chevrolet Corvette, har sikret sig to yderst kompetente anden kørere til finske Pertti Kuismanen i 2010 sæsonen.
På skift får han Mika Salo og Oliver Gavin som teamkollegaer i Corvette raceren, hvor specielt sidstnævnte jo nok kan komme med både god speed og masser af vigtig input.
 

Oliver Gavin er fabrikskører i Corvette Racing teamet, hvor han igen denne sæson stiller op i American Le Mans Series mesterskabet sammen med Emmanuel Collard og Olivier Beretta i søsterbilen til den Corvette som Jan Magnussen deler med Johnny O'Connell og Antonio Garcia.

Gavin's forpligtelser i ALMS mesterskabet betyder at han ikke kan assisterer Pertti Kuismanen i FIA GT1 løbene på Abu Dhabi, Brno og Nürburgring.
Ved de tre løb vil den tidligere Ferrari kører Mika Salo så træde til.

Selv om Mad Croc teamet er helt nyt, kommer det alligevel med god erfaring fra FIA GT mesterskabet, da teamet er opstået efter en fusion af to tidligere team fra denne klasse: DKR og Selleslagh.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Mika Salo
  • Oliver Gavin
  • Pertti Kuismanen
  • Mad Croc
  •