Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Pirro kører for Drayson Racing

ALMS 
17/02/10 

American Le Mans SeriesDrayson Racing har gjort lidt af et scoop ved at have fået fat i rutinerede Emanuele Pirro. Han skal køre deres racer i tre af årets store langdistanceløb - 12 timers løbet på Sebring i marts, Le Mans til sommer og Petit Le Mans løbet på Road Atlanta i oktober.
 

Pirro kommer med masser af erfaring hos Audi og han har 5 sejre fra Le Mans på sit imponerende cv. Italieneren er stadig tilknyttet Audi, så det er med det tyske mærkes accept at Pirro har fået lov til at deltage i de tre løb i LMP1-klassen. "Jeg forventer at lære ligeså meget fra dem som de kan lære af mig. Når forskellige mennesker med forskellig erfaring samles giver det altid positive og konstruktive ting til begge parter," siger han.

Samtidig er det også et spring fra at være fabrikskører og med et stort hold omkring sig. I stedet skal han køre for et privatindsat team. "Jeg forventer det samme fra Drayson Racing, blot med den forskel at der vil være færre reservedele i garagen og færre folk i computerrummet," siger han.


Den nye Lola Coupe som Dryson Racing kører med i 2010
(Foto: Dryson Racing)

Holdkammerater på #8 raceren bliver teamejer Paul Drayson og unge Jonny Cocker.

Benji

Læs mere om:
  • Emanuele Pirro
  • Drayson Racing
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS