Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Stefan GP håber på reserveplads

Formel 1 
16/02/10 

Det serbiske Stefan GP der forsøger at komme ind i Formel 1, banker stadig på døren hos FIA. De ønsker at få en plads som det 14. team. Lidt på samme måde som for Sauber der også fik en plads uden for feltet, og senere kunne rykke ind. Men FIA er ikke vilde med at give dem en 14. plads på listen.
 

Hvis FIA giver dem en 14. plads vil det automatisk være muligt for dem at rykke op, hvis det nu viser sig at USF1 eller Campos ikke bliver klar. De to teams er stadig meget tvivlsomme, nu hvor der er mindre end en måned til sæsonstarten i Bahrain. Men selvom Stefan GP hele tiden gør opmærksom på sig selv, så lægger FIA afstand til teamets planer. Den nye FIA præsident Jean Todt har arvet problemerne fra sin forgænger der gav plads til en række nye teams. Det har så siden vist sig at fundamentet og prospekterne for de nye teams har været særdeles tyndbenede.

Jean Todt er dog ikke af den opfattelse at der kan gives flere reservepladser der kan betyde en automatisk oprykning til Formel 1. Todt har stadig stærk tiltro til at de to skrantende teams bliver klar. Ikke desto mindre fortæller Zoran Stefanovic at der arbejdes på at FIA i det mindste vil anerkende dem så de kan blive klar til 2010 hvis chancen byder sig.

Teamet er, efter det som er blevet rapporteret, allerede klar med deres racer og den skulle også have bestået crash test.

Benji

Læs mere om:
  • Stefan Grand Prix
  • To teams når det ikke
  •      ASETEK SIMSPORTS