Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Aston Martin - tilbage efter 27 år

ALMS 
17/02/10 

American Le Mans SeriesNår Aston Martin ved det kommende 12-timers løb på Sebring stiller op med deres prototype racere i American Le Mans Series mesterskabet, så bliver det første gang siden 1983 de kører på denne bane med en racersportsvogn/prototyperacer. Den gang blev det til en samlet 5. plads for den Nimrod-Aston Martin C2 racer.
 

Aston Martin Racing er ved at geare godt op og har nu flere erfaringer fra sidste års deltagelse - blandt andet i 24-timers løbet på Le Mans. Efter 27 år vender de derfor tilbage over Atlanten og stiller til start i dette års 12-timers løb i Florida.

Første udfordring for Aston Martin bliver vintertesten, som også kommer til at vise på hvilket niveau den kan præstere. Og så bliver det spændende at se om de kan forbedre den 5. plads der blev præsteret tilbage i 1983.


Aston Martin - anno 1983
(Foto: ALMS)

Benji

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS