Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCar Challenge

Team GO GO Vitesse med i SuperCar Chall.

SuperCar Challenge 
17/02/10 

Et af de mere kendte teams i Danmark er så absolut Team GO GO Vitesse. Teamet har i år bestemt sig for at køre med i den spritnye SuperCar Challenge klasse. Det er et par erfarne folk der vil deltage i den nye klasse. Bilen bliver én Peugeot Spider, og er samme bil som teamet har anvendt i Peugeot Spider Cup i de seneste par sæsoner. Teamet glæder sig til at møde en masse nye kørere og spændende biler i denne nye klasse.
 

Johnny Vejlebo Nielsen og Allan Olsen udgør kørersammensætningen i Team GO GO Vitesse. Teamet har i de seneste 2 sæsoner huseret i Peugeot Spider Cuppen hvor Johnny Vejlebo opnåede placeringer som henholdsvis nr. 11 og nr. 5 sammenlagt. Allan Olsen gjorde det en tand bedre og blev sammenlagt nr. 6 og nr. 3 i de to sæsoner.


Johnny Vejlebo
(Foto: Go-Go Vitesse)

Teamet er nu i gang med at klargøre bilen til den kommende sæson som begge kørere venter sig meget af. Peugeot Spideren fik sidste år en større en større opgradering, så den nu yder godt 220 hk. Faktisk er det samme motor som ligger i en Peugeot 207 RC men med lidt flere hestekræfter.


Allan Olsen
(Foto: Go-Go Vitesse)

X-Racing
Erik Byrgesen


Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • AutoTechRacing - et af de nye teams i Super Car
  • Kendte kørere i ny klasse
  •