Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Gentlemen, start your engines at 130 days

Classic Race
Aarhus 

15/02/10 

Med denne nedtælling signalerer vi, at der er fuldt fart på tilrettelæggelsen af den største motorsportsbegivenhed i Århus: Classic Race 26. – 27. juni 2010.
Med opbakning fra alle officielle myndigheder og mange private virksomheder er alle tilladelser på plads. Gennem dialog med beboere i området omkring Mindeparken og de mange frivillige hjælpere tegner alt til en stor succes.
 

Jan Magnussen, Casper Elgaard og andre kendte kører har meldt deres ankomst.

Billetsalget til Classic Race er startet og billetter kan købes gennem Billetnet. Udover indgangsbilletter sælges forskellige VIP pakker inklusive adgang til Le Mans Club og Goodwood Club.
Der er indgået aftaler med nogle af byens bedste hoteller, således at gæster kan købe pakker med overnatninger og nedsatte priser til byens store attraktioner.
Følg med CRAA’s hjemmeside.

Classic Race Aarhus
Kaj Nielsen


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/06/10 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •