Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Super test for Mikkel Mac

FR 2000 EU 
15/02/10 

Formel Renault 2000 Europa Serie- i Formel Renault i Spanien
Den 17 årige danske racerkører Mikkel Mac var tirsdag i Spanien, for at teste for det belgiske Formel Renault team KTR. Testen foregik på den nybyggede Aragon Motorland bane, og raceren var den helt nye 2010 Formel Renault 2.0. Teamets beslutning om at tilbyde Mikkel gratis testomgange er endnu et udtryk for, at udlandet har fået øjnene op for den hurtige dansker.
 

”Jeg blev ringet op, og spurgt om jeg ville teste for dem. Renault Motorsport betalte for 18 omgange til alle, der ville prøve den nye bil. Jeg kørte så de 18 omgange i KTR's bil, og så gav KTR så yderligere 35 omgange gratis bagefter. Så i alt 53 omgange, hvilket svarer til en halv dags test i en helt ny bil. Det var jo et rigtig godt tilbud, så det tog vi pænt imod, ” smiler Mikkel.


(Foto: Søren Mac)

Trods det faktum at Mac aldrig tidligere har kørt på den spanske bane, var både teamet og Renault Motorsport imponerede over den unge kører fra Nykøbing Falster.
”Bilen kørte rigtig godt. Jeg fandt hurtigt rytmen på banen, og blev ved med at slå min egen tid. Den nye Renault er en rigtig fed bil at køre i. Banen var sindssyg flot, og rigtig sjov at køre på. Omgivelserne på banen er også rigtig flotte. En af de fedeste baner, som jeg nogen sinde har kørt på.”


(Foto: Søren Mac)

”Teamet var rigtig professionelt og der var styr på tingene. Der var ingen stress. Hele teamet fungerede godt, og de var rigtig gode til at samarbejde på kryds og tværs.”

2010 sæsonen står for døren, og der arbejdes hektisk i Mikkel Macs bagland for at sikre ham et konkurrencedygtigt sæde. Der er dog ikke truffet nogen beslutning på nuværende tidspunkt, men fokus er på den europæiske Formel Renault 2.0 serie.


(Foto: Søren Mac)

”Teamet var rigtig tilfredse, og meget glade for min kørsel og min måde at samarbejde på. Jeg håber på, i nærmeste fremtid, at få stablet en kontrakt på benene i den nye Formel Renault serie. Hvilket team det bliver, ligger ikke fast,” slutter en tilfreds Mikkel Mac.

Aslak Vind
Press Officer
Mikkel Mac


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • KTR
  • Motorland Aragon
  •