Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Edoardo Mortara tilbage i Formel 3 Euroserien

Formel 3 Euro 
15/02/10 

Den schweitzisk fødte italienske kører Edoardo Mortara vender tilbage til Formel 3 Euro serien efter en enkelt sæson i GP2. Edoardo Mortara kørte for Arden teamet i GP2 i sidste sæson og vandt åbningsløbet på Circuit de Cataluniya. Siden blev det ikke til de store resultater og Edoardo Mortara sluttede som sammenlagt nr. 14. Nu vender han tilbage til Formel 2 Euro serien for at få genstartet karrieren.
 

En enkelt sejr og sekundære placeringer med en sammenlagt placering som nr. 14 var hvad det blev til for Edoardo Mortara i GP2 klassen i sidste sæson. Derfor er samarbejdet med Arden forlængst ophørt.

Edoardo Mortara tog allerede konsekvensen i 2009 og stillede op i Macaus Grand Prix for Signature teamet i Formel 3 løbet. Her blev man enige om at forsætte arbejdet så nu har Edoardo Mortara fået papir at han skal køre for Signature teamet i 2010.

Hos Signature teamet bliver han teamkollega til Laurens Vanthoor og Marco Wittmann der er skiftet fra Mücke teamet. Edoardo Mortara var en af de nærmeste konkurrenter til den titel som Nico Hülkenberg vandt i 2008 sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Edoardo Mortara
  • Marco Wittmann
  • Nicolas Hülkenberg
  • Signature
  •