Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Campos overtaget af VW?

Formel 1 
12/02/10 

Vilde redningsrygter fra Spanien afvises pure
Campos teamets fremtid hænger i en ufattelig tynd tråd efter at teamet stadig har problemer med deres betalinger og ikke mindst at få lov til at benytte de Dallara fremstillede racere.
De vilde rygter går nu i Spanien, og det inkluderer en redningsplan fra Bernie Ecclestone hvor VW kommer ind i 2011.
 

Ifølge de spanske aviser skulle det betyde at teamet får støtte til at bygge videre i 2010 mens VW herefter overtager butikken fra 2011. Rygterne om VWs eventuelle interesse i Formel 1 har været tilbagevendende, men hver gang er de blevet skudt grundigt ned fra den tyske bilgigant. Formel 1 er for dyrt og satningerne i GT og sportsvogns-klasserne har været givet bedre ud.

Rygterne afvises

Som en del af redningspakken har rygterne villet vide at Colin Kolles skulle overtage ledelsen af teamet. Men det afviser han. "I arbejder ikke for Campos. Jeg må da vide hvem jeg arbejder for, hvad jeg laver og hvorfor jeg laver det," siger en afvisende Colin Kolles der også har været rygtedes til at være en mand for det stadig ikke-godkendte Stefan GP team.

Og hele omdrejningspunktet for rygterne, nemlig VW, siger også nej. "Det er noget værre vrøvl. Vi er smigret over rygterne, men Formel 1 er ikke et emne for os i øjeblikket," siger motorsportschefen hos VW, Hans-Joachim Stuck til de tyske medier. VW har luftet interessen, men vil kun med hvis der bliver mere ensartethed på motorsiden.

Under alle omstændigheder begynder fremtiden for Campos at se ret dårlig ud. Samtidig giver det også et par grimme ridser i lakken til FIA der i sin tid behandlede ansøgningerne. Indtil videre er det kun Manor Grand Prix, der nu siden er omdøbt til Virgin Racing, der har fået en racer ud at rulle. Og de nye teams kommer til at få det ualmindelig svært de første par sæsoner.

Benji

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  • Bernie ser gerne VW i Formel 1
  • VW igen på tale til Formel 1
  • VW ikke i Formel 1
  • VW ikke interesseret i Formel 1
  • VW og Formel 1? Måske er noget på vej
  • VW rygterne fortsætter
  •