Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Atlas Group stifter team og kører i LMS

Le Mans
Series 

13/02/10 

Investeringsgruppen Atlas Group med base i Schweiz, har overtaget to andre teams med bil, og vil i 2010 deltage i Le Mans Series. Bilen er en Saleen S7R GT1 som fulgte med da Atlas Group overtog K plus K og Full Speed Racing. De to teams andre aktiviteter fulgte også med, og dermed har Atlas Group slået to teams sammen til et fuldstændigt team. Ambitionerne fejler intet. Teamet vil være med i toppen af LMS.
 

Atlas Groups nye team har fået navnet ATLAS eFX-Team Full Speed. De to teams man har opkøbt har tidligere kørt i FIA GT mesterskabet, men det har ikke været muligt at få deltagelse i dette mesterskab i år. Planen er dog at man vil prøve igen i næste sæson. Ydermere vil man i næste sæson også satse på at have 2 biler.

På kørersiden er der lavet kontrakt med Carlo van Dam som tidligere har vundet det japanske Formel 3 mesterskab og som har kørt et enkelt GT løb for Full Speed Racing. Den anden kører i teamet er Adam Lacko som har kørt for K plus K teamet. Man vil lave kontrakt med yderligere en kører, det er dog ikke faldet på plads endnu hvem det bliver.

Fra teamet forlyder det at man mindst vil opnå de samme resultater som de nu to tidligere teams har opnået. Det var K plus K teamet der gjorde det bedst med 2 sejre og 4 podieplaceringer i 2009. ATLAS eFX-Team Full Speed har som ambition at gøre det endnu bedre, og helst være med helt i toppen.

Dons

Læs mere om:
  • Adam Lacko
  • Carlo van Dam
  •