Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Småkedelig formiddag på Jerez

Formel 1 
10/02/10 

Vejret på Jerez har sat en dæmper på testarbejdet. Til morgen blev de hurtigste tider sat, men der gik ikke mange minutter inden det kolde vejr blev tilsat regn. Og det er taget til henover formiddagen, så flere teams har skruet noget ned for deres testarbejde.
 

Derfor er det også forholdsvis svært at vurdere de enkelte raceres præstationer. Williams har været meget flittige i regnvejret så Nicolas Hülkenberg kan vænne sig til raceren og ikke mindst at køre i regnvejr. Virgin Racing har hele morgenen gjort sig klar til at køre deres første officielle testomgang, og kort over middag fik raceren så sin officielle jomfrutur.


Fernando Alonso på vej ud på den våde Jerez bane
(Foto: Ferrari Media)

Omkring frokosttid fik Mark Webber et mindre problem med sin nye Red Bull, hvor den efter godt 50 omgange fik et problem med en mindre olielæk. Generelt er tiderne dog i den meget lave ende - mellem 13 og 15 sekunder fra den hurtigste tid som blev sat tidligt af Nico Rosberg.

Benji

Læs mere om:
  • Jerez
  • 13/02/10 - Jerez - Formel 1 Test
  •