Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Petrov mangler 55 millioner kroner

Formel 1 
10/02/10 

Russisk debut ikke sikret endnu
Det var lidt af en overraskelse at Renault valgte at sætte russiske Vitaly Petrov i den ene af deres to racere. Nu er det en anden ledelse der står bag teamet, og der er behov for at der lægges nogle penge i teamet. Den russiske kører har været kendt for at have et af de største budgetter i international motorsport.
 


(Foto: Bridgestone F1)

Der er tale om et meget stort beløb for at køre for det franske mærke - 15 millioner euro (et godt stykke over 100 millioner danske kroner!) koster sædet ved siden af Robert Kubica. Problemet er dog at russeren stadig mangler den første betaling på små 55 millioner kroner.
En række sponsorer har efter sigende trukket sig, og der er opstået problemer med bankforbindelsen som gerne vil låne til den første betaling.

"Vi har stadig ikke modtaget de første 7,5 millioner euro. Banken har forlænget udbetalingsperioden på grund af beløbets størrelse," lyder meldingen fra Petrov senior.

Beløbet skal være Renault i hænde senest den 1. marts, så mon ikke de mange dejlige penge lige skal stå og vente inden de bliver overført til Renault teamets konto?
Og så kan jagte på den sidste betaling gå i gang - senest til sommer skal resten af beløbet være betalt. Den betaling skal nok blive et varmt emne senere på året!

Benji

Læs mere om:
  • Vitaly Petrov
  • Renault F1
  •      ASETEK SIMSPORTS