Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

To teams når det ikke

Formel 1 
11/02/10 

Campos og USF1 må nok stå over
Der er blevet åbnet op for at de nye teams kan trække den lidt længere med at komme med i 2010-sæsonen. Normalt har det ellers ikke været muligt, men grundet den korte tidsfrist, og ikke mindst det dårlige økonomiske klima, har gjort det svært for flere af de nye teams at blive klar.
Spanske Campos forventes ikke klar til sæsonstart, og også det stor-satsende amerikanske USF1 team har problemer.
 

Blandt andet har Campos ramt ind i nogle store problemer med at betale regningerne, og der er stadig meget stille omkring det amerikanske USF1 projekt. Og hvem bedre end den store cirkusdirektør har en ide om hvor vinden drejer.
"Jeg tror ikke at vi kommer til at se Campos til start og jeg tror heller ikke at amerikanerne er der," siger Bernie Ecclestone til den britiske presse.

USF1 fortsætter dog med at bedyre at de er mere klar end det har været meldt ud - og at de har et nyt navn klar til at være holdkammerat til Jose Maria Lopez. Ellers står det serbisk statsstøttede Stefan GP klar til at indsætte deres Toyota-inspirererede racere.

Alle forventer dog at Campos og USF1 i forhold til den seneste Concorde aftale har mulighed for at udsætte deres debut - måske i op til 3 Grand Prix'er uden deltagelse.

Benji

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  • USGPE
  •