Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Abu Dhabi ønsker at være sidst

Formel 1 
09/02/10 

Folkene bag Abu Dhabi Grand Prixet presser i øjeblikket på, for at sikre deres Grand Prix også i årene fremover vil forblive det sidste på løbskalenderen. Udover Formel 1 er der også andre løb på banen. Og så er det stort anlagte Ferrari World godt på vej mod den endelige færdiggørlse, således at det kan være klart til sæsonfinalen i Formel 1 i år.
 

Dels giver det arrangørerne mulighed for at optimere forberedelserne op til løbet, dels håber og forventer de at flere folk vil rejse til Grand Prixet og bruge det som en lille ferie sidst på sæsonen.
Richard Cregan, der er adminstrerende direktør for banen, lover i øvrigt at de også i år vil tilbyde masser af familie underholdning og koncerter under løbsweekenden.

På det sportslige plan, vil banen ud over Formel 1, også være vært for GP2 Asia, Australian V8 Supercars samt div. andre motorsports arrangementer. Alt sammen i et forsøg på højne motorsports kulturen i området yderligere, ifølge Cregan.

MiRo

Læs mere om:
  • Yas Marina Circuit
  •