Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Mucke Motorsport nu også i GP3

Grand Prix 3 
07/02/10 

Mucke Motorsport udvider i denne sæson til udover at omfatte Formel 3 Euroserien, til også at deltage i den nye GP3 serie. Teamet har netop skrevet kontrakt med den første kører, som i den seneste sæson har kørt i både Formel Renault Euroserien og i Formel Renault NEZ serien. Nigel Melker som den nye kører hedder, er fra Holland, og har allerede en målsætning klar.
 

Mucke Motorsport har tegnet kontrakt med den første kører til deltagelse i den nye GP3 serie. Hollandske Nigel Melker underskrev kontrakten forleden. Han kørte i sidste sæson i to forskellige Formel Renault serier. Og så er han tilsyneladende lidt uortodoks.

"Sidste sæson var rigtig hård, men her hen over vinteren har jeg haft et spændende testprogram kørende med min egen Formel 3 bil. Dette program forsætter indtil videre. Dette skal sikre at jeg er 100 % fokuseret på den kommende sæson."

Ikke hver dag man hører om en kører der køber sin egen Formel 3 racer med henblik på at blive endnu bedre.

Dons

Læs mere om:
  • Nigel Melker
  • Mücke Motorsport
  •