Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Virgin tilfredse efter første test

Formel 1 
07/02/10 

Først en vellykket crash-test hos FIA. Dernæst en lige så vellykket shake-down på Silverstone i torsdags. Dermed var der store forhåbninger for det nye Virgin team at fredagens første rigtige test med den nye Virgin VR-01 skulle forløbe rigtig godt. Og teamet blev ikke skuffet. Både Timo Glock og Luca di Grassi kørte bilen på Silverstone banen og efter testen var alle tilfredse.
 

Timo Glock fik lov til at køre Virgin teamets nye VR-01 racer i torsdag i forbindelse med den første shake-down test af bilen. Allerede på det tidspunkt var Timo Glock meget tilfreds med bilen.

Fredag skulle den første rigtige test af bilen køres, og her var begge teamets kørere ude at teste i den. Timo Glock startede først ud og kørte 42 omgange på Silverstone. Dernæst blev det Luca di Grassis tur og han fik 36 omgange i bilen.

Begge kørere udtrykte stor tilfredshed med bilen efter første test. Den var rimelig nem at gå til, og begge kunne lynhurtig vænne sig til bilens opførsel. Også fra teamets side var der stor tilfreds. Den planlagte test forløb uden andet end enkelte småproblemer.
Virgin teamet vil i næste uge teste på Jerez banen sammen med det meste af Formel 1 feltet.

Dons

Læs mere om:
  • Lucas di Grassi
  • Timo Glock
  • Virgin Racing
  • Silverstone
  •