Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Så kom Virgin igang

Formel 1 
06/02/10 

Et af de nye teams i Formel 1 i år, er Virgin Racing. De har siden dannelsen af teamet, haft mere end almindelig travlt med at blive klar til den kommende sæson. Så sent som i tirsdag bestod bilen den påkrævede FIA crashtest, og torsdag blev der kørt en shakedowntest på Silverstone banen. Tilsyneladende er man nået rimelig langt med bilen. Timo Glock som er en af teamets to kørere, var efter ganske få omgange meget begejstret.
 

Den nye Virgin VR-01 bestod forleden den obligatoriske FIA crash test, og torsdag blev den nye bil så luftet for første gang. Det skete på Silverstone banen, hvor Timo Glock kørte bilen for første gang.

Ud fra de første meldinger fra Silverstone, hvor der kun blev kørt en god håndfuld omgange, så var Timo Glock meget begejstret. I hvert fald udtrykte han stor tilfredshed med bilen på dens nuværende stadie, og samtidig var han mere end almindelig glad for at sidde i en Formel 1 racer igen. De få omgange skabte ikke nogen problemer.

Dons

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • Virgin Racing
  • Silverstone
  •