Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Jaguar tilbage på Le Mans

Le Mans 
06/02/10 

Le MansDen springende kat aka Jaguar har i 2010 75 års jubilæum, både som gade- og racerbil. En måde at markere dette jubilæum på, er ved efter flere års fravær, igen at deltage i verden mest historiske racerløb, nemlig det berømte 24 timers Le Mans løb. Jaguar er blevet bekræftet som deltager i år og vil stille op med en Jaguar XKR GT2 racer. Seneste Jaguar sejr på Le Mans var i 1990 med blandt andet John Nielsen bag rattet.
 

Jaguar er tilbage i verdens største racerløb, nemlig 24 timers løbet på Le Mans. Jaguar er netop blevet bekræftet som deltager i løbet og vil denne gang stille op i GT2 klassen med en Jaguar XKR GT2 racer indsat af Jaguar RSR teamet. Kørerne bliver Paul Gentilozzi, Scott Pruett og Marc Goosens som alle har stor erfaring fra racerbanerne.

Der er også planlagt deltagelse i American Le Mans Series i denne sæson. Selvfølgelig for at få testet bilen på distancen inden den store prøve på Le Mans. Umiddelbart venter man dog ikke sejr - tilsyneladende - men allerede nu kan Paul Gentilozzi fortælle at ånden i teamet, virkelig er på niveau med tidligere tiders deltagelse i Le Mans. Og der er noget med den britiske ånd når det gælder Le Mans. Den har tidligere skabt store resultater.

Dons

Læs mere om:
  • Marc Goossens
  • Paul Gentilozzi
  •