Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

DAMS som Renault juniorteam i GP2

Grand Prix 2 
04/02/10 

Sammenfaldene med præsentation af Renaults Formel 1 team, annoncerede Renault også sit Renault Formel 1 Driver Programme. Som team har Renault udvalgt DAMS teamet som sit juniorteam, og DAMS forsætter dermed i GP2 klassen. Renaults reservekørere, Ho-Pin Tung og Jérôme d'Ambrosio bliver DAMS teamets kørere i 2010. Som juniorteam skal DAMS teamet dermed også køre i Renaults farver i den kommende sæson.
 

Ho-Pin Tung og Jérôme d'Ambrosio får noget mere at se til i år. Udover at være tituleret som reservekørere i Renaults Formel 1 team, så får de nu mulighed for at få kørt nogle flere kilometre ind på rygraden. Som en del af Renaults Formel Driver Programme er de udvalgt til at køre i Renaults nyudnævnte juniorteam, DAMS. Og det bliver med deltagelse i GP2 klassen.

DAMS teamet har i samarbejde med Renault, allerede omstruktureret teamet, så det passer ind i samarbejdet. Det har blandt andet betydet flere ansættelser af teknisk personale og enkelte i ledelsen af teamet.

De to kørere er så absolut ikke uerfarne. Ho-Pin Tung har tidligere været omkring GP2 Series, A1GP og Superleague Formula, ligesom han også har haft en test hos Williams Formel 1 teamet inden han i december var med i Formel 1s rookie test for Renault.

Jérôme d'Ambrosio har i de seneste 2 sæsoner kørt for netop DAMS teamet i GP2. Og inden da har han deltaget i det europæiske Formel Renault mesterskab og i International Formula Masters serien som han vandt i 2007. Det er dermed ikke helt uerfarne kørere der udpeget til DAMS teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Ho-Pin Tung
  • Jerôme D'ambrosio
  • DAMS
  • Renault F1
  •