Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Jonny Kane til Strakka Racing

Le Mans
Series 

04/02/10 

Den irske kører, Jonny Kane, skal i denne sæson køre for Strakka Racing teamet i Le Mans Series. Her bliver han makker sammen med Nick Leventis og Danny Watts i teamets HPD ARX-01. Faktisk var Jonny Kane med ved en test på Misano banen i slutningen af 2009, hvor teamet kørte en shakedown test med den nye bil i teamet. Teamet har søgt om deltagelse i 24 timers Le Mans løbet, og man venter en endelig afgørelse inden for kort tid.
 

Jonny Kane skal køre for Strakka Racing teamet i den kommende sæson. Det har teamet netop meddelt. Først og fremmest skal Jonny Kane og de andre kørere, Nick Leventis og Danny Watts, køre i Le Mans Series, men har også ansøgt om deltagelse i 24 timers Le Mans løbet.

Ingen af delene er for så vidt uvant for Jonny Kane. Han har tidligere deltaget 6 gange på Le Mans. Senest i 2009 hvor han kørte for Speedy Sebah Racing, for hvem han også kørte i Le Mans Series, og blandt andet vandt sæsonens sidste løb på Silverstone i LMP2 klassen.

Strakka Racing venter sig meget af Jonny Kane. Fra teamet lyder det at man faktisk var vildt imponeret over hans præstation ved testen på Misano. Her tilpassede han sig bilen lynhurtigt, ligesom han med det samme fandt sammen med teampersonalet.

Jonny Kane har tidligere vundet det britiske Formel 3 mesterskab, ligesom han også har været omkring A1GP og sportscar racing for blandt andet MG, Team LNT, Audi Sport UK og senest Speedy Racing Team Sebah.

Dons

Læs mere om:
  • Jonny Kane
  • Strakka Racing
  •