Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Sølvtøj til 'Mikkel'

Yokohama Cup
0-1600cc 

30/04/02 
Yokohama

Peugeot køreren Henrik Mikkelsen, der kører i den lille Yokohama Cup klasse, fik ikke mindre end to pokaler med hjem fra åbningsløbet på Ring Djursland her i weekenden.
 

'Mikkel' omsatte den 6. plads han havde fået i tidtagningen til første heat til en 3. plads i heatet, et heat hvor der blev skubbet lige rigeligt nok, hvilket dommerne meget korrekt skred ind overfor.
'Mikkel's' kommentar til den lidt hårde kørsel i heatet:
"Selve løbet gik fint der var kamp om pladserene, men jeg slap med små buler. Under løbet blev jeg på kørt bagfra og dommerne så og påtalte dette, men køreren kom og sagde at jeg ville klemme ham, men dommerene sagde at man ikke måtte skuppe den forankørene for at køre ham af banen. Så var der ingen brok, det var rart at dommeren påtaler dette overfor dem derfor ikke kan tåle at tabe!"

Top 3 i første heat:
1 - Peter Faaborg, Peugeot 106 GTI
2 - Jesper Sally Pedersen, Citroën Saxo
2 - Henrik Mikkelsen, Peugeot 106 GTI


'Mikkel' viste imponerende kørsel på den fugtige bane.
(Foto: Team Aabenraa Fælglager)

I andet heat skulle 'Mikkel' starte fra 4. pladsen, og den bedre startplacering gav også en bedre placering da heatet var ovre, 'Mikkel' kom i mål på 2. pladsen.

Så alt i alt havde 'Mikkel' en god dag med fornemme resultater. Det var straks værre for hans teammate i "Aabenraa Fælglager Teamet, Dennis Nielsen, han havde bremseproblemer under tidtagningen, og en utæt køler i det ene heat.

Top 3 i andet heat:
1 - Steffen Larsen, Peugeot 106 S16
2 - Henrik Mikkelsen, Peugeot 106 GTI
3 - Peter Faaborg, Peugeot 106 GTI


Henrik Mikkelsen med weekendens høst af sølvtøj.
(Foto: Team Aabenraa Fælglager)

Om to uger så går det igen løs for 'Mikkel' og de øvrige kørere i Yokohama Cuppen, hvor 3. og 4. afdeling i mesterskabet køres på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen
 
 

Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: