Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Monte-Carlo Historique

Rædselsdøgn i Monte Carlo Historique

Rally Monte-Carlo
Historique 

31/01/10 

Sne gjorde vejene næsten ufremkommelige for danskerne
Det historiske Monte-Carlo rally startede som et mareridt for de 341 deltagere, da sne, slud og storm fejede hen over nattemørke franske landeveje. Forsinkelser, sammenstød og forvirring prægede feltet, og da kørerne nåede frem til den første specialetape i Alperne lørdag middag, var det næsten en lettelse, for nu var det dagslys, og vejene tørre.
 


Lars Bækkelund og Arne Pagh i Fiat 128 Coupé er bedste danskere, men de er ikke tilfredse.
(Foto: Michael Eisenberg)

Det formodet bedste danske hold, Lars Bækkelund og Arne Pagh i Fiat 128 Coupé klarede sig som forventet bedst, men specielt godt gik det ikke. De ligger som nr. 61.


Peter Karlsen og Michael Munkholm i Alpine Renault har klaret sig flot og er næstbedste danskere.
(Foto: Michael Eisenberg)

Peter Karlsen og Michael Munkholm i Alpine Renault er nr. 131, mens debutanterne brødrene Mark og Kore Berg er nr. 184 i deres Porsche 911.


Debutanterne, brødrene Mark og Kore Berg, har kørt deres Porsche 911 frem til en placering som tredjebedste danske hold.
(Foto: Michael Eisenberg)

De erfarne Bent Mikkelsen og Jens Gandrup i Alfa Romeo ligger nr. 192 efter at have fået mange strafminutter for at køre for langt på en motorvej.


Bent Mikkelsen og Jens Gandrup i Alfa Romeo har ikke fået en optimal start. De er fjerdebedste danske hold.
(Foto: Michael Eisenberg)

Og det debuterende damehold Danna Corke og Marie Louise Jensen leverede en fantastisk præstation, da de i deres MGB blev nr. 67 på den første specialetape. Men på grund af problemer med blandt andet vinduesviskere, der ikke virkede hele natten, ligger de kun nr. 265 totalt.


Dameholdet Danna Corke og Marie Louise Jensen har klaret sig flot gennem det første rædselsdøgn i MGB i Rallye Monte-Carlo Historique og er femtebedste danske hold. Her glæder de sig over at være nået frem til havnen i Monaco.
(Foto: Michael Eisenberg)

To hold er udgået med problemer undervejs: Hverken Jeppe Jepsen og Preben Jensen i Mini eller Henning Hjorth og Roar Eriksen i Ford Escort nåede frem til første specialetape.

Rallye Monte-Carlo Historique kommer først for alvor i gang søndag, hvor der venter en række yderst krævende etaper i det centrale Frankrig med masser af dyb nysne på bjergvejene.

"Løbet begynder først for alvor nu, i morgen må vi vise, hvad vi kan," slutter Lars Bækkelund.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 28/01/10 - Monte Carlo - Rally Monte-Carlo Historique
  •  
     

    Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: