Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny Lotus den 12. februar

Formel 1 
30/01/10 

Et af de nye teams i Formel 1 i år, Lotus, bærende det gamle hæderkronede navn, bekræfter nu officielt at teamet vil præsentere teamets nye bil, samt selve teamet i London den 12. februar. Det betyder så også at teamet ikke er med til den første officielle test der starter i næste uge. Til gengæld ventes det at teamet allerede dagen efter vil køre bilens første testrunde, hvilket vil ske på Silverstone i England.
 

Lotus - et gammelt hæderkronet navn, men nu ejet af et helt nyt team - vil præsentere deres nye bil d. 12. februar i London. Det vil finde sted på Royal Horticultural Hall. Stedet er blandt andet kendt fra flere filmoptagelser, blandt andet Ian McKellens "Richard III" og en af Indiana Jones filmene.

Der er indbudt ca. 400 gæster og det meste af teamet er selvfølgelig ligeledes repræsenteret. Allerede dagen efter ventes det at Jarno Trulli, vil køre bilens første officielle test på Silverstone banen. Alt afhænger selvfølgelig om vejret arter sig på de kanter. Det er dog helt sikkert at teamet deltager i den tredje officielle testrunde sammen med de fleste andre teams på Jerez. Denne testrunde køres på Jerez banen i Spanien og køres i dagene 17 - 20 februar.

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Lotus Racing
  •