Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Bonus til bedste Copytec kører

Formel Ford - DK 
30/01/10 

Det er ved at være op over hvis man vil deltage i det danske Formel Ford 1600 mesterskab. For Copytec Racings vedkommende er deadline tæt på:
”Hvis vi skal nå at teste, skal vi snart have kørere på plads. Vi bestiller jo helt nye biler, og det tager nogle uger at bygge dem” - fortæller teamchef Bjarne Rasmussen.
Teamet forventer at påbegynde det danske testarbejde senest 1. april.
 

”Som tidligere nævnt er teamet i kontakt med flere potentielle kørere, men vi har ikke skrevet kontrakt med nogen endnu. Det er rigtigt svært at finde det nødvendige budget i denne tid, men vi oplever alligevel en god interesse for vores projekt, når vi fortæller sponsorerne om det. Så jo før kørerne laver en aftale med os, jo før kan de bruge de værktøjer vi stiller til rådighed” - fastslår Bjarne Rasmussen, der i øvrigt opfordrer alle der har interesse i at køre Formel Ford 1600, til at kontakte teamet snarest.


Sådan ser der ud i klargøringshallen hos Borland Racing Developments i Melbourne.
(Foto: Borland Racing Developments)

For at sætte lidt gang i de interesserede har Borland Racing Developments udlovet en lille bonus: den hurtigste danske Copytec Racing kører får en gratis testdag sammen med Spectrum fabriksteamet, på den 3 kilometer lange Winton Motor Raceway i Victoria, Australien. Og Copytec Racing giver et tilskud på kr. 5.000,00 til flybilletten.

Copytec Racing


Læs mere om:
  • Copytec Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS